Winkie Winkie







Hello sweeties~!

Ajattelin nyt viimein kirjoittaa minun ensimmäisestä tilauksestani winkie winkie'ltä! Tilasin ja sain tämän paketin jo liki kuukausi sitten, mutta kiireet ovat taas vieneet kaiken ajan minulta! Penkkareista ja potkiaisitakin olisi tarkoitus jotain raapustaa tässä lähi päiviänä! Yleiskuulumisista näin pikaisesti, että koulu on melko paljolti ohi! Enää vain kolmet kirjoitukset ja sitten se on ohi ihan kokonaan! Mutta palataan aiheeseen! 

Tilasin siis winkie winkieltä: 
-Aqua Doll-Gina glamour-Taipuisa korkkiruuvikihara peruukki NO.02 Toffee
- Dolly Wink NO.14 Natural Cute Alaripset
- Dolly Wink 02. Sweet Girly irtoripset Rajoitettu 3 parin erä 
- Dolly Wink - Nestemäinen eyeliner-kynä - 01. Syvä Musta 

Sain myös paketin mukana kaksi punaista rusetti pinniä, tommosen apuvälineen ripsivärin laittoon? ja sitten japanilaisia hiustarra pidikkeitä? Olin aivan innoissani kun sain pakettini ja mielissäni kokeilin peruukkia heti päähän ja hihkuin menemään kämpillä. :D  Huomasin myös juuri ettei minulla ole alaripsistä kuvaa..
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Noh, jatketaan. Rakastuin todella ostamiini tuotteisiin, varsinkin peruukkiin ja nestemäiseen rajauskynääni. Nyt ei tee mieli katkoa niskoja sen takia ettei rajaukset onnistu.




















Mitä ripsiin tulee ne ovat myös aivan ihanat ja helppo laittaa! Heti kun haltsaa ripsien laiton.. Nimimerkillä tekee mieli välillä polttaa ne, koska minulla meinaa olla tapa laittaa ne liian aikaisin tai liian myöhään D: ja nyt kuivatin myös liimat 눈‸눈 Ehkä joskus onnistun ilman pahempia ongelmia! Siirtykäämme peruukkiin! Peruukki on siis todella mukava pitää päässä ja joskus jopa unohdan että se on päässäni vaikka omistan itse 5cm mittaiset hiukset :D Monet ihmiset luulevat että ne ovat omat hiukseni vaikka ovat edellisenä päivänä nähneet minut liikkumassa poikahiuksillani. Kyllä kasvatin viime yönä hiuksiani ainaki 50cm (¬‿¬) En nyt oikein tiedä mitä muuta sepostasin näistä muutako OSTAKAA :D Tää on täydellinen rakastan. Tarkotitus on myös jatkossa tilata tavaraa winkie winkieltä, kun lompakko sen sallii! :) Ps. Ostin myös Holicat piilarit Cybershopista tässä taannoin.. Asiasta kukkapurkkiin.












































































Loppuun vielä parit asukokonaisuudet ennen kuin katosin koulusta lukulomalle! Nyt voisin jatkaa netflixin kyyläämistä ja jos vaikka lukisi hiukan psykologiaakin vielä yön päälle :)

Sweet dreams sweeties~! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

継続は力なり

JLPT

Graveyard shift