Attack on finals!

Now playing: Creepy circus music - Haunted maze


Hello sweeties~!


Tämän postauksen piti ilmestyä jo muutama viikko sitten, mutta kiirettä on pukannut! Mutta siis, kuten moni jo tietää, varsinkin abiturientit, kirjoitkuset on viimein ohi! Loppua kohden paineet meinasivat nousta sietämättömiksi, varsinkin kun viimeisenä oli matikka kaadettavana. Onneksi myös se mentiin kunnialla läpi. Tai no ainakin läpi, en kunniasta niin varma ole. Psykologian lukeminen jäi tosin turhan viime tippaan. Itken vieläkin henkisesti sen takia. 


This post was supposed to come out couple weeks ago but I've been rather busy! Oh well, as many of you already know, especially abiturient's, finals are finally over! Towards the end of finals the pressures were getting quite suffocating, especiallu because my last final was math. Luckily I passed it with honor. Or well I passed it, I'm not sure about the honor though. Getting ready for my psychology finals was shitty try. I'm still crying over it internally.





Näin kirjoitusten jälkeen voin sanoa, että olo on melko helpottunut. Enää ei tarvi lukea kuin mielipuoli kirjoituksiin, jotka toimivat vain pääsylippuna jatko-opintoihin. Paljon mielummin olen nyt lukenut pääsykokeisiin, kuin ikinä luin kirjoituksiin. Kirjoituksiin lukeminen vaan tuntui niin pakkosyötöltä, mutta pääsykokeisiin luku auttaa minua pääsemään opiskelemaan asioita jotka minua kiinnostavat ja mitä haluan tehdä. MUTTA onneksi nyt voin vain vilkuttaa kirjoituksille ja toivottavasti ottaa vastaan ylioppilaslakin.

Well, now after my finals I can say that I fell quite relieved. Now I don't have to read like a madman for something that I just use as a ticket to more studying. I rather read for entrance exams than finals. Now I'm actually reading about stuff I like and want to do it. Finals are like force feeding, you just want to puke after it. BUT now I can wave my goodbyes to finals and welcome my white cap. 



Minulla tuntuu taas olevan jonkin sortin ongelma pitempien postauksien kirjoittamisen kanssa, joten laitan tähän loppuun hieman viime aikaisia naamakuvia, asukokonaisuuksia ja sun muita (: Viime aikoijen suurimmat tapahtumat on ollut käsityömessut ja pääsiäinen. Nyt elämä tuntuu melko tylsältä, mutta nooh.

Lately I've been having some problems with writing long posts so you just have to deal with lots of pictures. 



Pääsiäinen kului melkolailla kavereiden kanssa pyörien. Olin myös hyvin onnekas, koska erittäin hyvä ystäväni Sanni tuli pääsiäiseksi isovanhempiensa luokse. Oli erittäin mukava nähdä tätä pientä karvaturria pitkästä aikaa :) Olimme Sannin kanssa myös ahkeria ja kävelimme kokolle! Siinä sai mukavan 4km iltalenkin. Meillähän myös oli se suurin kokko ;)) Sää oli myös mitä maukkain ja kuu loisti myös hyvin kauniisti :) Kuulostan kukkahatutätiltä..

I'm just gonna skip this part. Basically I just explain about my friend Sanni and easter. And me being boring.



Kävin tosin ennen pääsiäistä katsomassa siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa fast & furious 7 Kuopion scalassa! Oli ehkä jotain mahtavinta jota olin aikoihin katsonut! Paljon silmäruokaa miehissä kuin autoissa ;) Tämä myös oli minun ensimmäinen ihan leffassa käynti. Yleensä vaan homehdun koti sohvalla ja katson leffani omasta töllöstä. Pakko sanoa, hyvin avartava kokemus :D 

I went to watch fast & furious 7 with my sister and his boyfriend. It was fucking awesome! Lots of eye candy too, in men than in cars ;)) This was actually my first time in a movie theather too! Usually I just keep my fat ass at home and watch movies there. It was an eye opening experience. 





Tämä on varmaan melko turha ilmoitus, mutta olin onnekas ja voitin winkie winkie'n maaliskuu arvonnan ja sain siitä hyvästä heidän nettikauppansa -10% alennuskupongin. Oli melko freakyy käydä facebook'ia läpi ja huomata oma kuva jossain missä sen ei pitäisi olla. :D Ostin tällä sitten winkie winkieltä kolme 3 concept eyes tuotetta. Meikkivoiteen, huulilakan ja kynnenkoristelutikku(<-elkääkysykökiitos). Niistä lisää sitten seuraavassa postauksessa.

Too tired to translate this! Just read the next post and you'll know more then!



Lopuksi sitten kuvaa ihan omasta naamavärkistä ilman mitään peruukkeja ja piilolinssejä. Huomio myös, olen värjännyt hiukseni vihreiksi tässä muutama viikko sitten. Ja viimeisenä kuvana onkin sitten hieman costestiä. Olen ottanut sellaisen projektin alleni, että cossaisin kaikkia lempi creepypasta hahmojani ja tänään päätin kokeilla jonkin sortin tuntumaa Sally'ä varten. :) Seuraavaa postausta tässä lähi päivinä~!

And at the end I'll represent my face without contact lenses and wig! Notice my new hair color. Okay actually it's been green couple of weeks already. And the las picture is kinda my second ever costest. I've started this project where I'm going to cosplay all of my favorite creepypastas and today I decided to try to get some kind of hold on my up coming Sally cosplay! Next post will be up in couple of days! God my english sucked today.

See ya~!
バイバイ!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

継続は力なり

JLPT

Graveyard shift