3 concept eyes

Now playing: G-DRAGON - 삐딱하게


Hello sweeties~!


Vihdoin ja viimein sain niin paljon motivaatiota että sain tämän postauksen rustaamisen aloitettua! En olekkaan pantannut sitä kun.. Jotain kaksi kuukautta? Suuret pahoitteluni. Elämässä on vain on ollut sellaista hulinaa ettei meinaa välillä sukatkaan pysyä jalassa. Mutta tässäpä nyt olisi se lupaamani postaus winkie winkieltä tilaamistani 3ce tuotteista! :)


Finally I had enough motivation to start this 3ce post! I have been procrastinating it what 2 months? My biggest apologizes. My life has been like a tornado the past couple of weeks. Sometimes it feels like I'll lose my socks in this razzle. But here is the post I promised about my new 3ce products that I ordered from winkie winkie. :)



 Elkää kysykö tästä ihmeellisestä kuva järjestyksestä, mutta blogger aukoo jälleen. Mutta siis ostin meikkivoiteen, huulilakan ja tollasen kynnen-koristelu-tikun :D:D:D. Meikkivoiteen ostin sävynä milk ivory (oon kalkkilaivankapteeni), pakko tosin sanoa että tämä on ensimmäinen kerta kun meikkivoide menee yksiin naamani kanssa eikä näytä oranssilta tai muuten vain pavulta kun lyön sen naamaani :D Suosittelen tätä teille muillekkin kalkkilaivankapteeneille! Huulilakka taasen oli sävyä dahlia, kuten kuvassa näkyypi :) Huulilakka on myös aivan mahtava keksintö ja oon aivan ihastunut siihen :3 Ja sitä tosiaan on helppo levittää :) Sit sen verran tosta tikusta, että se on tosi kätevä! :D Btw noi kuvat joudun nappaamaan netistä..

Don't ask about the weird arrangement with the pictures, blogger is being a jerk. BUT.. I bought foundation, lip lacquer and nail-decorating-stick :D:D:D:D The foundations tone was milk ivory (I'm captain chalk), but I have to say that this is the first foundation that actually suits my own skintone and it doesn't look orange or bean when I put it on my face :D I recommend this to the othe captain chalk's :D The lip lacquer's tone was dahlia as in the pic. Lip lacquer is aswell my new found love! It's just so cute and awesome and easy to apply. And just a couple of words about the stick xD It's handy, buy it. :D:D:D:D By the way I had to take thos pictures from the internet..
 





Tämä meikkivoide on siis todella helppo levittää ja sitä ei tarvi kuin ihan vähäsen ja se riittääkin koko kasvoille! Se oli positiivisin yllätys tästä tuotteesta, kun kokeilin sitä ensikertaa. Se saa ihon näyttämään nuorehkolta ja luonnollisen kiiltävältä. Pahoittelen muuten toisessa kuvassa rikkinäisiä lasejani :D Korjasin ne vasta kyseisen kuvan ottamisen jälkeen.. Ja asiasta kukkapurkkiin.. Huulilakka on myös tosi helppo levittää, koska siinä on sellainen hieno suti jolla sitä levitellään :) Lakka on myös hyvä siitä ettei se lähde niin helposti kuin normaali huulipuna. Vai olenko ainoa jolta karkaa huulipunat koko ajan? Ikävä kyllä joudun tämän postauksen jättämään tähän, koska en voi kynsistä laittaa kuvia (mulla on sormi paketissa hups). Mutta jos joskus toiste, ne?

This foundation is super easy to apply and you will only need it a little bit and it will cover your whole face! It was a positive surprise about this product when I tried it for the first time.  It makes your skin look younger and it will give your face a healthy glow. I have to apologize about my broken glasses on the second picture :D I fixed them right after I took this picture. And back to the point. The lip lacquer is also super easy to apply, because it has this little brush.. :) The lacquer is also good because it doesn't wear off easily like normal lipstick. Or am I the only one who loses her lipsticks all the time? Unfortunately I have to end this post now because I can't put any pictures of my nails (one of my fingers is bandaged up). But another time, ne?



See ya sweeties~!
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

継続は力なり

JLPT

Graveyard shift